Zonnepanelen in Nijmegen

Korte terugverdientijd en hoog rendement

De Gemeente Nijmegen kende tot en met 2015 een subsidie op de aanschaf van zonnepanelen.
Deze subsidie geldt niet langer meer. Dat komt omdat zonnepanelen -ook zonder subsidie- een heel hoog rendement bieden.
De panelen zijn efficiënter geworden, terwijl materialen goedkoper zijn geworden.
Samen met de BTW-teruggave (zowel op materiaal als arbeid) kan een hoog rendement worden behaald. Met een gunstige ligging (op het Zuiden) en een systeem van 10 à 12 panelen kan een terugverdientijd van 6 à 7 jaar worden behaald.
Het financiële rendement ligt dan jaarlijks tussen 12 en 14 %.

Installatie zonnepanelen

De prijzen zijn inclusief installatie. We plaatsen de panelen en sluiten de Zonnepanelen in Nijmegen - hoge opbrengst en rendementinstallatie aan op de groepenkast. De elektrische installatie voorziet in het bijplaatsen van een extra groep.
De standaardsituatie voorziet in het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Maar zonnepanelen kunnen tegen kleine meerkosten ook op een plat dak worden geplaatst.
De installatie kan in de meeste gevallen binnen één werkdag worden uitgevoerd.

Prijsvergelijk, kwaliteit en installatie

De combinatie van BTW-teruggave en subsidie levert u een zeer scherpe prijs op, zonder dat we afdoen aan de kwaliteit van de systemen.
Solar Value maakt gebruik van A-kwaliteit materialen. De panelen hebben 10 of 12 jaar productgarantie (op mankementen en falen) en 25 jaar vermogensgarantie. De omvormers hebben het hoogste rendement in de markt en een garantie van 10 jaar of langer. Onze installateurs zijn gecertificeerd en werken veilig (VCA-keur).

Financiering

Als u gebruik kunt maken van eigen geld, dan levert de aanschaf van zonnepanelen u een ongekend rendement op. Bovendien verdient u het geïnvesteerde bedrag in 6 à 7 jaar terug.

Heeft u het geld niet voorhanden, dan kan het financieren met een groene lening heel aantrekkelijk zijn. Daarvoor zijn commerciële vormen voorhanden (ABN-AMRO), maar Nijmegen  kent met haar eigen Duurzaamheidslening  een nog gunstiger alternatief.