Over

Hét kenmerk van Solar Value is dat we verder gaan.

Wat houdt dat in?

Systemen voor standaard én niet-standaard situaties

Solar Value levert scherp geprijsde oplossingen voor standaard situaties, maar stopt daar niet bij.

Veel aanbieders beperkten zich tot gebruikelijke installaties op schuin of plat dak.

Maar wat als uw situatie afwijkt?
Misschien heeft u meer dakvlakken, schaduw door een dakkapel, schoorsteen of bomen.  Of u heeft zonnepanelen liever niet op de woning.
Ook in zo’n geval bedenken we graag een alternatief van goede kwaliteit.

 • meerdere dakvlakken
  Combinatie van deels plat en hellend dak zijn mogelijk, maar ook het benutten van het dak van een garage, carport of schuur;
 • oost-west opstelling
  Zonnepanelen leveren het meest op wanneer deze pal op het Zuiden zijn gericht.
  Maar een installatie die deels op het Oosten en Westen is gericht levert (zelfde hellingshoek), toch 80% van die opbrengst.
 • maximaliseren aantal panelen op plat dakZonneschans - 3,2 kWp
  U heeft een bescheiden plat dak dat plaats biedt aan weinig panelen.
  In zo’n geval hebben we montagematerialen, waarmee het aantal panelen kan worden gemaximaliseerd. Een voorbeeld zijn zonneschansen.

Berekenen voordeel, optimaliseren componenten, ondersteuning bij vergunning

Doorrekenen van een beoogde installatie en het besparingsvoordeel is van belang. Het is de opstap naar het optimaliseren van het systeem. Daar hoort opname bij, dat wil zeggen aanpassing aan het pand, de mogelijkheden van montage en aanpassing aan de bestaande elektrische installatie.
We zijn ook transparant over de ontwikkeling van de opbrenst van het zonne-energiesysteem gedurende de levensduur. In de rendementsberekening wordt dat meegenomen. Dit alles is ook onderdeel van de kwaliteit die we u bieden.
Investeren in een zonne-energiesysteem is zeker een belegging die goed rendeert. Solar Value biedt ondersteuning bij de BTW-teruggave en subsidie-aanvraag, als die van toepassing zijn.
Wellicht kunt u zelf de middelen niet vrij maken. Dan zijn er ook goede groene leningen die ook aantrekkelijke fiscale voordelen bieden.

Solar Value: concurrerend met kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit voorop. Wij werken met gekwalificeerde installateurs. We passen A-merk panelen, componenten en materialen toe met de best mogelijke kwaliteit en garantiestelling. Dat betekent niet dat we duur zijn. Slim inkopen en vooral uitgekiend combineren van de juiste componenten, leidt tot oplossingen die heel scherp geprijsd en in veel gevallen ook het goedkoopst zijn.

Idealen

Solar Value is geboren uit idealistische motieven rond het realiseren van duurzame energie-opwekking. We hebben ons sporen verdiend in de verduurzaming van (bestaande) woningen. Via het bevorderen van zonnenergie willen we bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving.

Dat houdt in dat onze activiteiten niet alleen commercieel getint zijn. We leveren ook onze bijdrage aan initiatieven van lokale groepen, energiecorporaties of overheden bij het ontwikkelen van ideeën en oplossingen.