Particulier

Zonnepanelen voor particulieren – uw voordeel

U denkt na over zonnepanelen? Mogelijk staat het milieu en uw bijdrage daaraan voorop, of misschien denkt u juist in de eerste plaats aan het financiële plaatje. Voor veel huishoudens gaat het een niet zonder het ander. Duurzame energie oke, maar u wilt er niet op toeleggen. Sterker nog, uw investering in zonnepanelen moet renderen.

Dus wilt u graag weten of u met zonnepanelen goedkoper uit bent dan met de stroom van uw elektriciteitsleverancier. En als dat het geval is, hoe snel betaalt de investering zichzelf terug? Wat is het uiteindelijk rendement?

Naast de financiële zaken spelen natuurlijk ook de keuzen rond het systeem.

Welk systeem past het best bij uw behoefte (elektriciteitsverbruik) en de mogelijkheden die uw woning bieden? Daarom vereist de keuze van het systeem maatwerk.

Het gemiddeld jaarverbruik van een Nederlands huishouden is ongeveer 3500 kilowattuur (kWh). Bij u kan dat afhankelijk van samenstelling van het huishouden en verbruik in dezelfde orde liggen of juist meer of minder zijn.

Systemen met zonnepanelen zijn qua vermogen eenvoudig aan te passen: van 800 à 1000 Wattpiek (Wp) tot een veelvoud daarvan.

Ook als de mogelijkheden van uw woning zonnepanelen in de weg lijken te staan (verkeerde ligging, kapconstructie, monument) kunnen wij vaak tot oplossingen komen. We kunnen plaatsen op een plat dak (maar ook schuurtje, carport of dergelijk), bodemopstelling (rand van de tuin of erf) en ook gevelbevestiging is mogelijk. Als ruimte een probleem is of verplaatsbaarheid, dan kan een zonnevolgsysteem (tracker) uitkomst bieden. Ook hierbij gaat het om maatwerk oplossingen.

Totaaloplossing voor al uw vragen

Kenmerk van Solar Value is dat wij u bij alle vragen rond zonnepanelen kunnen ondersteunen:

[dcwsb inline=”true”]