Zonnepanelen in Nijmegen

Hogere opbrengst voor zonnepanelen in Nijmegen

Zonnepanelen zijn efficiënter geworden. Vandaag de dag hebben zonnepanelen een vermogen van 300 Wattpiek of meer. Bij een gunstige ligging levert zo’n paneel jaarlijks ook 300 kWh of meer op.  Met minder panelen kan dus meer elektriciteit worden opgewekt.
Omdat de zoninstraling in Nederland blijft stijgen, neemt ook de opbrengst van zonnepanelen toe. De afgelopen 5 jaar ligt de opbrengst van zonnepanelen ongeveer 15% boven het langjarig gemiddelde. Voor zonnepanelen in Nijmegen en omstreken levert dat, net als in de rest van het land, een hogere opbrengst op.

De meeste Gemeenten bieden geen aparte subsidie voor zonnepanelen meer aan. Dat komt zonnepanelen, ook zonder subsidie, zich snel laten terugverdienen.
Samen met de BTW-teruggave  kan een hoog rendement worden behaald. Met een gunstige ligging (op het Zuiden) en een systeem van 10 à 12 panelen kan een terugverdientijd van 5 à 6 jaar worden behaald.
Het financiële rendement ligt dan jaarlijks tussen 12 en 16 %.

Installatie zonnepanelen

De prijzen zijn inclusief installatie. We plaatsen de panelen en sluiten de Zonnepanelen in Nijmegen - hoge opbrengst en rendementinstallatie aan op de groepenkast. We plaatsen voor de zonnepanelen een extra groep in de meterkast. Daarnaast verbinden we het systeem met internet, voor het uitlezen van de opbrengst.
We gaan uit van het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dat is de standaard. Maar zonnepanelen kunnen tegen kleine meerkosten ook op een plat dak worden geplaatst.
De installatie kan in de meeste gevallen binnen één werkdag worden uitgevoerd.

Prijsvergelijk, kwaliteit en installatie

Wij kopen de materialen heel gunstig in. Samen met de BTW-teruggave levert u dat een scherpe prijs op, zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit.
We maken gebruik van A-kwaliteit materialen. De panelen hebben 10 of 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. De omvormers hebben het hoogste rendement in de markt en een garantie van 10 jaar of langer. Onze installateurs zijn heel kundig en werken veilig.

Financiering

Als u gebruik kunt maken van eigen geld, dan levert de aanschaf van zonnepanelen u een ongekend rendement op. Bovendien verdient u het geïnvesteerde bedrag in 5 à 6 jaar terug.

Heeft u het geld niet direct beschikbaar, dan kan het financieren met een groene lening heel aantrekkelijk zijn. In de meeste gemeenten is een Duurzaamheidslening beschikbaar. Deze heeft een heel laag rentetarief. Hier vindt u meer informatie over de beschikbaarheid en voorwaarden.